• W Und ME

Dongguan Lingshang CNC Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2008 lan dumunung ing Humen kutha Dongguan, China. lokasi cukup near Shenzhen. Kita padha pabrik Processing cilik sadurunge, sanadyan pangembangan dasawarsa gained us Manajemen lan technique ketok kaluwihan ing industri Manufaktur lan Processing. Ing wayahe, kita duwe saperangan Welasan diimpor Alat Processing tliti, garis sepuluh produksi, bab 130 karyawan lan wilayah pabrik luwih saka 3000 meter. Paling taun, Nilai produksi ngancik $ 50 yuta.

produk Bintang

desain anyar

kedatangan anyar

Works kita

proyèk anyar

Pengulangan model bisnis kanvas marketing doyo tarik suci grail seri A Financing. Stock fokus pendanaan sukses accelerator pasar kemitraan.

ndeleng liyane
  • W Und ME
  • 2
  • new1.

Tampilan Online Chat!