• COF

Dongguan Lingshang CNC Technology Co, Ltd, u themelua në vitin 2008 dhe është e vendosur në qytetin e Humen e Dongguan, Kinë. Lokacioni është mjaft afër Shenzhen Aeroportit. Ne ishim një fabrikë të vogël të përpunimit të para, edhe pse zhvillimi i dekadës na fituar menaxhimit dhe teknikë avantazhe të dukshme në prodhimin dhe përpunimin industrive. Në këtë moment, ne kemi disa dhjetra të pajisjeve të importuara përpunimit saktësi, linjat e dhjetë e prodhimit, rreth 130 punonjës dhe zonën e fabrikës është më shumë se 3000 metra katrore. Vitin e kaluar, vlera e prodhimit arriti në rreth 50 milion $.

produktet e paraqitura

dizajni fundit

arritje të reja

Punimet tona

projektet e fundit

Përsëritje model biznesi canvas marketingut tërheqje seri Holy Grail A financimi. Stock fokus financimi suksesin akselerator partneritet të tregut.

shiko më shumë
  • COF
  • 2
  • new1.

WhatsApp Online Chat!