• cof

Dongguan Lingshang CNC Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 2008 sarta perenahna di Humen kota Dongguan, Cina. lokasi nya rada deukeut Airport Shenzhen. Kami pabrik pengolahan leutik saméméh, sanajan ngembangkeun dékade nu miboga kami manajemén jeung téhnik atra kaunggulan dina industri manufaktur jeung ngolah. Di momen, urang gaduh sababaraha puluhan diimpor equipments processing precision, garis sapuluh produksi, ngeunaan 130 pagawé sarta aréa pabrik téh leuwih ti 3000 meter pasagi. taun ka tukang, nilai produksi ngahontal ngeunaan $ 50 juta.

produk Artikel

desain panganyarna

arrivals anyar

Works kami

proyék panganyarna

Iteration modél bisnis kanvas pamasaran traction suci grail séri A pembiayaan. Stock fokus waragad kasuksésan akselerator pasar partnership.

nempo leuwih
  • cof
  • 2
  • new1.

WhatsApp Online Chat!